Lisa

Lisa is ongeveer 4,5 jaar oud en verblijft in shelter in Macedonië. Zij is mama van 6 pups die we binnenkort gaan presenteren.

Lisa is een voormalig jachthond, die haar werk onvoldoende goed deed volgens haar vorige eigenaar. Ze is overduidelijk slecht behandeld en heeft grote honger gekend. Op dit moment gaat het hartstikke goed met Lisa en ze is erg leuk met alle andere honden. Naar mensen toe is ze sociaal en laat ze zich graag knuffelen. Alleen zal het initiatief nog niet van haar zelf komen. Er zit geen enkele kwade haar op haar lijf. 

Wie vind het een mooie taak om haar die liefde te tonen zodat ze kan leren dat niet alle mensen om haar heen slecht zijn?

Heeft u interesse in Lisa lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Lisa in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: