Prlcha

Prchla is ook geschat geboren in 2017, zij had eerder een maatje die op straat vergiftigt werd en nu hangt ze enorm aan Bonno. Ze kan heerlijk clownesk doen, soms lekker eigenwijs zijn, maar toch ook soms heel aandachtig naar je luisteren. Prchla weegt 15 kg. Op dit moment is ze dikke maatjes met een flinke reu genaamd Bonno in de shelter (ze verblijft in Macedonië). Een eerste ontmoeting met een nieuwe hond vind ze soms spannend, maar over het algemeen gaat het daarna goed. Katten vindt ze niks, dus daar wagen we ons niet aan. Ook voor Prchla geldt dat u nog wel met haar aan de slag moet met oefenen wandelen aan de lijn etc. Die basiskennis is nog niet aanwezig. Het is een hondje die waarschijnlijk wat gewenningstijd nodig zal hebben na een mogelijke verhuizing en men zal bereid moeten zijn daarvoor de tijd uit te trekken.

Heeft u interesse in Prchla lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Prchla in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: