Bonno

Bonno verblijft in een kleine shelter in Macedonië. Hij heeft een zwervend bestaan geleid voor hij hier arriveerde. Hij was in zeer slechte conditie toen onze rescuers hem opnamen.

Bonno is naar alle waarschijnlijkheid geboren in 2017 en is een flinke jongen van ongeveer 45 kg. Hij houdt van eten (daar heeft hij in het verleden  niet genoeg van gehad). Het is een kerel die graag genegenheid krijgt. Kan zich in eerste instantie verlegen opstellen, maar zet zich daar wel overheen. Hij kan niet met katten geplaatst worden. Andere (vooral vreemde reuen) is Bonno niet van gecharmeerd en daar gromt hij dan ook tegen. Bonno zal zeker nog wat training nodig hebben, hij is niet gewend aan een lijn te lopen. Naar verwachting zal het ook een hond zijn die wil waken voor zijn baas. Maar ook is het een heerlijke luierkont die zichzelf best wel bij u op de bank ziet liggen.

Heeft u interesse in Bonno lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Bonno in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: