Kaya

Kaya is ongeveer 6 jaar oud en slechts 4,5 kg. Wij denken dat het een vlinderhondje is.
Kaya verblijft in Macedoniƫ en heeft een behoorlijke geschiedenis welke zijn sporen heeft nagelaten. Ze heeft haar leven lang aan een ketting gelegen en naar alle waarschijnlijkheid is ze niet zo lief behandelt. Zij heeft dan ook een rustig huishouden nodig zonder kinderen en het liefst als enige hond. Is er wel een andere hond dan is het zaak dat dit een rustige hond is.
Kaya is een hondje wat wat ruimte en rust moet krijgen om het vertrouwen weer terug te krijgen in de mens. Als ze je eenmaal kent en vertrouwt dan zal ze je adoreren. Ze vind het heerlijk om ritjes in de auto te maken en dan lekker naar buiten kijken. Wandelen aan een riem doet ze fantastisch.

Heeft u voldoende liefde en geduld om haar een ander leven te bieden?

Heeft u interesse in Elenche lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Elenche in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: