Harly

Update Harly: Wij hebben nieuwe updates ontvangen van dit lieve ventje. Zijn zusjes zijn al onderweg naar Nederland, hij en zijn lieve mama moesten helaas nog even wachten op de juiste plek. Harley is echt een schatje dus brengen we hem graag nog eens extra onder de aandacht.

Lieve kleine Harly een van de pups van Mishka (welke een middelmaatje is) verblijft in Macedoniƫ en is nu ongeveer 4 maanden oud. Harly en zijn zusje zijn in volle voorbereiding qua vaccinatie programma en zullen over enkele weken kunnen reizen. Hij en de rest van haar familie werden gedumpt langs een treinspoor. Vragen om ongelukken natuurlijk. Mira haar hulp werd ingeroepen en zij haalde de familie daar weg. Mama is een enorm liefelijk hondje en we hopen dat haar puppies op haar zullen lijken qua karakter als ze later groot zijn. Vooralsnog zijn het vooral typische pups. Lekker speels en blij met alle aandacht die ze krijgen. Alle drie de pups hebben een kort staartje.

Heeft u interesse in Harly lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Harly in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: