Mishka

Nou daar sta je dan met je goed gedrag. Gedumpt aan het spoor met je kleine pups… en je moet het verder maar zelf uitzoeken.

Dit overkwam Mishka, maar gelukkig kwam iemand haar helpen. Mishka is geschat 2-3 jaar oud en zacht en lief van karakter. Ze loopt keurig aan de lijn mee. Lief voor andere honden en voor mensen. Mishka is een middelmaat van 12 kg.

Haar pups zijn zo groot, dat ze nu gescheiden van elkaar zijn en voor allemaal gaan we nu op zoek naar een warme mand.
Mishka verblijft in pension in Macedonië, maar komt graag deze kant op voor een nieuw en beter leven.

Heeft u interesse in Mishka lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Mishka in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: