Nemo IN BELGIE

Nemo een lieve rustige ziel (van geschat 9 jaar) die bijna een leven lang in een shelter in Roemenië heeft doorgebracht. Hij heeft zich goed aangepast aan een leven in huis is zindelijk, een enorme knuffelaar en toch ook nog steeds met momenten heerlijk speels.

Uiteraard vergen sommige zaken nog wel wat oefening zoals het lekker meelopen aan een lijn. Hij is enorm sociaal met andere honden en trekt zich best wel op aan de honden om hem heen op dit moment. Wij zouden het dan ook fijn vinden als hij een fijn hondenmaatje krijgt. Senior Nemo is volgens zijn lieve opvangadres een hond met een gouden hart!

Heeft u interesse in Nemo lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Nemo in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: