Muto

Muto stond ingepland voor euthanasie in een openbare shelter in Macedoniƫ. Onze rescuer Mira haalde hem daar weg en redde hem daarmee van de dood. Echter was de strijd hier nog niet gestreden. De 5 jarige Muto had een TVT tumor (een tumor aan de externe genetalien, seksueel overdraagbaar). Hij onderging hiervoor een chemotherapie en is daar fantastisch uitgekomen. De nacontroles laten zien dat hij momenteel vrij van de tumoren is.

Muto is een fantastisch leuke hond, sociaal met alles om hem heen. D.w.z. vriendelijk naar mensen, andere honden en katten. Muto is een middelmaatje van 14 kg en zou ontzettend graag de zorg en de liefde kennen en krijgen die hij daadwerkelijk verdient.

Hij verblijft momenteel nog in pension in Macedoniƫ, maar ik absoluut klaar om te vertrekken.

Heeft u interesse in Muto lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Muto in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: