Boefje GERESERVEERD

Boefje is ongeveer 1,5 jaar oud en is een mooi maatje met zijn ongeveer 7 à 8 kilo en plusminus 35 cm op de schoft. Het is een prachtig sociaal kereltje wat vorig jaar uit Roemenië in Nederland is gekomen.  

Hij doet het hartstikke goed hier in Nederland is sociaal naar andere honden, katten en naar mensen. Hij is lief en een echte knuffelkont. Boefje houdt van wandelen, maar lekker thuis bankhangen is ook echt niet vervelend. Boefje heeft nu gezelschap van een andere hond en dat zou hij toch weer erg graag ervaren.

Er zit geen enkele dominantie in hem, hij is eerder wat onderdanig. Hij is speels, nieuwsgierig, netjes zindelijk, kan prima mee in de auto en kan zelfs met wat te spelen of kauwen prima een paar uur alleen zijn. Boefje heeft begin maart zijn achterpootje gebroken en is daaraan geopereerd. Hij heeft hier niets aan overgehouden.

Heeft u interesse in Boefje lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Boefje in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: