Sunny

Sunny werd door zijn eigenaar afgestaan aan de gemeente shelter van Onesti. Dit is een shelter met 600+ honden. Gabriela zag deze leuke hond en bracht hem bij haar onder. Hij moet nog gecastreerd worden, maar dit staat in de planning.
Sunny is ongeveer 2 jaar oud en een relatief klein hondje met een schofthoogte van ongeveer 30 cm.
Sunny is ontzettend sociaal met alle andere honden, maar ook naar mensen niet schuw. Hij wordt omschreven als zijnde lekker speels op een hele fijne manier. Op dit moment verblijft hij in de privé shelter van Gabriela, maar wij zoeken zijn warme mand hier in Nederland of België.

Heeft u interesse in Sunny lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Sunny in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: