Kenzie GERESERVEERD

Kleine Kenzie werd op straat gevonden met haar maatje Luna. Beiden waren in erbarmelijke staat. Slechte vacht, ondervoed, onder de vlooien en teken, maar wonder boven wonder, beiden verder wel gezond. Kenzie is nu klaar voor haar nieuwe en verbeterde vaste verblijfplaats. Ze is maar klein en weegt slechts 4 kilo en geschat ongeveer 10 maanden oud. Het is een ontzettend lief en sociaal hondje en kan ook goed met haar soortgenoten overweg. Kenzie verblijft momenteel in pension in Macedoniƫ.

Heeft u interesse in Kenzie lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Kenzie in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: