Floyd

Floyd is gered uit een gemeente shelter met dodingsbeleid. Hij is ongeveer 4 jaar oud en verblijft momenteel in een privé shelter in Roemenië.

Floyd meet op de schoft ongeveer 35 cm en is daarmee dus niet zo heel groot. Hij heeft nog lekker veel energie en is heel sociaal naar andere honden. Naar mensen zal hij initieel een afwachtende houding aannemen, maar daar zet hij zich snel overheen en dan is het een super vriendelijk knulletje.

Floyd heeft een neurologische aandoening als gevolg van distemper (hiervan hebben bij beeldmateriaal beschikbaar). Hij krijgt hiervoor (waarschijnlijk zijn leven lang) Diazepam.

Heeft u interesse in Floyd lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Floyd in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: