Rikki en Cotton

We hebben weer een prachtig koppel voor u! Niet wat u gewend bent van ons, maar ook zij verdienen samen een kans.

Rikki (reu) de mini Chihuahua en Cotton (poes) de Pers. Rikki is nu goed 5 jaar oud en onafscheidelijk van zijn kattenvriendin Cotton van 2. Hun eigenaar gaat verhuizen en ze willen deze schatjes niet meenemen. Ze verblijven nu beiden tijdelijk bij de ouders van de eigenaar, maar de zorg valt erg zwaar voor ze, door persoonlijke omstandigheden, dus zijn we met spoed op zoek naar hun warme mandjes. Heel groot hoeven deze mandjes niet te zijn, zeker voor Rikki niet, want het is echt een minihondje. Beiden zijn op het moment een beetje onder de indruk van hun eerste verhuizing, maar ze zijn lief en sociaal. Rikki doet het met kinderen ook erg goed. Deze schatjes verblijven in Macedoniƫ en willen graag richting Nederland of Belgiƫ vertrekken. Houdt u er rekening mee, dat Cotton dan wellicht echt een binnen kat zal moeten blijven.

Heeft u interesse in dit tweetal lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Rikki en Cotton in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: