Leon

Leon is een 2 jaar oude Akita, die ingezet werd om teven te dekken. Inmiddels had de eigenaar genoeg van hem en stond hem af aan een familie, die het soort hond niet goed begrepen zij dachten hem aan een ketting te kunnen leggen. Geen enkele hond is daarvoor geschikt, maar een Akita zeker niet. Hij huilde de hele boel bij elkaar de arme knul. De nieuwe eigenaar heeft hem afgestaan aan een kleine privé shelter en wij ontvingen een hele fijne omschrijving van hem.

Over Leon is geen verkeerd woord te schrijven, vertellen ze ons. Hij is sociaal met andere honden. Met katten is hij niet getest, maar op straat reageert hij niet op ze. Met mensen is hij fantastisch! Leon verblijft nu nog in Macedoni√ę en ze zitten in het de afrondingsfase met zijn entingsprogramma. Bloedonderzoeken zijn gedaan en die waren allemaal heel goed. Wij geven wel de voorkeur aan iemand met verstand van dit ras, maar gunnen deze lieve knul een ander leven dan in de shelter. Leon weegt 26 kg.

Heeft u interesse in Leon lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Leon in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: