Bonno en Prchla

Bonno en Prchla

We weten dat het een gelukstreffer moet worden, maar we willen Bonno en Prchla graag proberen samen te houden, aangezien ze in Macedoniƫ echt onafscheidelijk van elkaar zijn. Zij verblijven samen in een pension na een zwervend bestaan te hebben geleid. Bonno arriveerde onder de wonden, broodmager en in slechte staat en Prchla verloor haar eerdere partner aan een vergiftiging.

Beiden honden verblijven dus in pension in Macedoniƫ.

Eerst even over Bonno:

Bonno is naar alle waarschijnlijkheid geboren in 2017 en is een flinke jongen van ongeveer 45 kg. Hij houdt van eten (daar heeft hij in het verleden  niet genoeg van gehad). Het is een kerel die graag genegenheid krijgt. Kan zich in eerste instantie verlegen opstellen, maar zet zich daar wel overheen. Hij kan niet met katten geplaatst worden. Andere (vooral vreemde reuen) is Bonno niet van gecharmeerd en daar gromt hij dan ook tegen. Met zijn lieve vriendinnetje is het dik aan. Bonno zal zeker nog wat training nodig hebben, hij is niet gewend aan een lijn te lopen. Naar verwachting zal het ook een hond zijn die wil waken voor zijn baas. Maar ook is het een heerlijke luierkont die zichzelf best wel bij u op de bank ziet liggen.

En dan nu Prchla:

Prchla is ook geschat geboren in 2017, zij had eerder al een maatje die op straat vergiftigt werd en nu hangt ze enorm aan Bonno. Ze kan heerlijk clownesk doen, soms lekker eigenwijs zijn, maar toch ook soms heel aandachtig naar je luisteren. Prchla is nog niet de helft van Bonno met haar 15 kg, maar schuwt de grote honden dus zeker niet. Een eerste ontmoeting met een nieuwe hond vind ze soms spannend, maar over het algemeen gaat het daarna goed. Katten vinden beiden honden niet in hun leven passen, dus daar wagen we ons niet aan. Ook voor Prchla geldt dat u nog wel met haar aan de slag moet met oefenen wandelen aan de lijn etc. Die basiskennis is nog niet aanwezig. Het zijn hondjes die waarschijnlijk wat gewenningstijd nodig zullen hebben na een mogelijke verhuizing en men zal bereid moeten zijn daarvoor de tijd uit te trekken.

Heeft u interesse in dit tweetal lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Bonno en Prlcha in in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: