Zona

Zona verblijft bij onze rescuer in huis (in Macedonië) en zoekt haar warme mandje. Ze is ongeveer 2 jaar oud en het is een heel gemoedelijk klein hondje. De drukte van jongere kinderen vindt ze niet zo heel prettig, het is een hondje wat een rustig huishouden wel weet te waarderen. Ze is sociaal met andere honden en kan ook prima bij katten geplaatst worden. In huis is ze zindelijk. Zona is maar klein en ze weegt zo’n 6 kg. Ze is geopereerd aan een buikhernia, maar is al aardig op weg in haar herstel.

Heeft u interesse in Zona lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Zona in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: