Daisy en Bella

Deze twee kleine (beiden nog geen 6 kg), maar ontzettend schattige hondjes zijn absoluut onafscheidelijk van elkaar. Ze zijn beiden geschat 2 jaar. Deze 2 schatjes zijn gevonden met de pup van Daisy erbij. Voor het kleintje is het nog te vroeg om te reizen, maar Daisy en Bella zijn wel al klaar voor een nieuwe (misschien wel hun eerste mandje). Ze verblijven momenteel in huis (in Macedoniƫ) met andere honden, maar zijn ontzettend aan elkaar gehecht en verliezen elkaar geen moment uit het oog. Daisy is wat meer een held en wil nog wel eens wat blaffen (ook om haar vriendin in bescherming te nemen). Bella zal wat meer hersteltijd nodig hebben, zij de nog steeds wat schuw en angstig, maar ze ervaart veel steun aan Daisy. Wij zijn dus op zoeken naar mensen, bij voorkeur met een enigszins rustig huishouden, die deze twee met open armen willen verwelkomen.

Heeft u interesse in Daisy en Bella lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Daisy en Bella in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: