Kaylee GERESERVEERD

Kaylee is samen met haar moeder en broertjes en zusjes in de middle of nowhere gedumpt. Geen eten of drinken in zicht en dus kansloos. Gelukkig gevonden door een vriendelijke man, die ze in veiligheid bracht. Het gezin verblijft in een kleine shelter in Macedoniƫ en nu zijn de pups klaar voor hun warme mandjes. Ze zijn sociaal en heel speels, leven ook met katten in de shelter en daar rennen ze graag achteraan zoals pups dat kunnen, maar niet om ze te grazen te nemen. De kleintjes zullen niet heel klein blijven. Naar verwachting worden het middelmaat tot grote honden. Moeder lijkt wat jachthond in zich te hebben en vader is vermoedelijk een herder(mix).

Het zijn typische pups die hun persoonlijkheden nog helemaal moeten ontwikkelen, maar het kan al behulpzaam zijn dat we enigszins kunnen zien wat erin schuilt. Op dit moment zijn ze ongeveer 4,5 maand oud en wegen ze ongeveer 10 kg. 

Heeft u interesse in Kaylee lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Kaylee in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: