Hope

Hope is ongeveer 1 jaar oud en is van de straat naar een gemeente asiel gebracht. Vanuit het gemeente asiel is ze overgebracht naar een priv√© shelter, waar er veel meer aandacht voor haar was. Ze was erg mager en angstig en heeft zich ontpopt tot een vriendelijke jonge hond, die nog steeds wel wat voorzichtig is. Met andere honden is ze erg sociaal en speels. Van de beheerder van het asiel ontvangt ze maar al te graag zoveel mogelijk knuffels en liefde. Ze is op de schoft ongeveer 38 cm hoog. Hope verblijft nog in Roemeni√ę, maar is klaar om haar koffertje te pakken.

Heeft u interesse in Hope lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Hope in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: