Milka

Lieve Milka gered samen met de door ons al geplaatste Buddy is inmiddels ook bijna klaar voor adoptie. Haar titer is positief terug gekomen en haar wachttijd na titer is bijna om. Milka verblijft nog in Servië in pension en mag reizen na 18 mei.

Ze is ongeveer 2 jaar oud en samen met Buddy als kleine pup van rond de 8 weken gevonden en vervolgens in veiligheid gebracht.

Milka is een actieve en speelse hond, die geniet van de aanwezigheid van andere honden. Ze is naar (tot nu) toe alle dieren lief en sociaal. Ook naar mensen toe is ze alleen maar lief en sociaal. Uiteraard moet ze nog wel het een en ander leren, iemand moet de bereidheid en het geduld hebben haar een leven in huis te leren en daarnaast het wandelen aan een lijn ed. De rescuer denkt dat ze erbij gebaat is dat iemand veel thuis is voor haar of dat ze gezelschap heeft van een andere hond (of beiden).

Milka meet op de schoft ongeveer 53 cm en weegt 19 kg.

Heeft u interesse in Milka lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Milka in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: