Mona

Arme Mona als afval (en ook tussen het afval) gedumpt langs de kant van de weg. Daar lig je dan hulpeloos met je 2,5 jaar niet wetend wat je nu moet doen. Gelukkig trof ze de juiste mensen, die haar in pension onderbrachten.

Mona verblijft momenteel nog in Servië. Het is een heerlijke stuiterbal, die niet snel genoeg aandacht heeft gehad. Ondanks haar vervelende ervaring niet angstig voor mensen en ook sociaal met andere honden. Katten jaagt ze op, dus die gaan we vermijden. Wel is zij gebaat bij een rustige omgeving omdat ze bij veel drukte wat angstig kan zijn. Ook Mona had een prachtige titer, maar moet nog een maandje wachten tot ze mag reizen. Vanaf 10-5 mag ook zij haar koffertje pakken. We willen haar wel al graag aan u presenteren en alvast onze zoektocht beginnen naar de perfecte match voor haar. 

Heeft u interesse in Mona lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Mona in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: