Ava

Ava heeft een slechte start in het leven gehad. Ze werd door haar eigenaar vreselijk behandeld. Onze rescuer Tanja heeft haar uit die vreselijke handen gered. Ze verblijft nu in pension in Servië. Ondanks de goed gevulde rugzak is Ava een ontzettend lief hondje gebleven. Sociaal met alle andere honden en lief voor mensen. Ava is een Breton en ze is 6 jaar oud. Dit is geen schatting in dit geval. Ava kan niet met katten geplaatst worden.

Ava weegt 10 kg, ze is gevaccineerd en getitterd, zoals we dat horen te doen in Servië. Na een positief resultaat moeten we echter nog altijd 3 maanden wachten voordat ze mogen reizen. Voor Ava betekent dit dat ze haar koffertje vanaf 10-5 mag gaan pakken. Wij willen wel alvast beginnen met haar presenteren.

Heeft u interesse in Ava lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Ava in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: