Frida

Met onze lieve Frida hebben we al een hele geschiedenis. Frida is ongeveer 3 jaar oud en haar dochter heeft haar forever huisje al in Nederland gevonden. Frida is tot op heden in Servië, omdat de behandeling voor haar medische probleem daar vele malen betaalbaarder is dan hier. Ze had namelijk last van een luxerende patella (ontwrichting van de knieschijf). Zij is hier inmiddels enkele keren aan geopereerd en het heeft haar levensgenot enorm vergroot. Ze is inmiddels weer een happy camper. Ze was in Servië in de beste handen van zowel haar foster, rescuer als de specialist. We hebben gezien dat zij er vol, met hart en ziel in zijn gegaan, maar nu is het tijd voor ons om er weer vol in te gaan en voor haar een fijne plek te vinden.

Over Frida zelf… Ze is dus ongeveer 3 jaar oud, heel lief en sociaal naar mensen en andere honden. Katten in huis negeert ze, dus dat is een gunstige factor. Hele lange wandelingen zal ze niet meer zo goed aankunnen, maar wat vaker korte stukjes zou ze enorm van genieten. Het is een middenmaat van ongeveer 14 kg. Ze verblijft in huis bij haar opvangmama en is daar zindelijk. Frida is getitterd en wil heel graag ook een plek waar ze tot het einde van haar leven mag blijven en waar ze wat liefde en warmte krijgt.

Heeft u interesse in Frida lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Frida in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: